• Ubytování v Paříži

    Rezervujte si hotel v Paříži z nabídky největšího rezervačního systému online ubytování ve světě Booking.com. Pro Paříž najdete v nabídce více než 2000 hotelů

     

    S výběrem hotelu vám pomohou podrobné informace, fotografie, aktuální data o dostupnosti a především nezávislé recenze hotelů od cestovatelů jako jste vy. Rezervace probíhá online, platba probíhá kreditní kartou (částka vám bude z karty odečtena až po dokončení vašeho pobytu).

Zahrady a parky Paříže

Kde si v Paříži nejvíce vychutnáte odpočinek a pestrou paletu květinových barev? Nejhezčí parky a zahrady Paříže nabízejí také spoustu aktivit a zábavy nejen pro děti. Paříž se svými 450 parky se může směle zařadit mezi nejzelenější města Evropy.

Pařížané své město milují a nevynechají jedinou příležitost posedět někde s přáteli, ať už na lavičce v parku, v kavárně, v restauraci u dobré večeře nebo na pikniku v zelené trávě.

Nejrozlehlejší zelené prostranství je park u budovy Senátu, ale pozor trávník se udržuje, proto je vstup na něj zakázán.

Největší zábava pro děti čeká v parku před Lucemburským palácem, kde se závodí s miniaturními plachetnicemi ve fontáně.

V letních vedrech skvěle poslouží proudící kaskády vody v moderním parku André Citroën. Hlavní zábava na vás teprve čeká a to ve 32 metrovém létajícím balónu, který vás vynese při dobrém počasí do výšky nad město.

Do klidnější zelené oázy se vydejte do jižní části Paříže do anglického parku Montsouris, kde si dávali dostaveníčko i Trockij s Leninem.